Ben jij op zoek naar een nieuwe motor of heeft jouw geliefde motor een opknapbeurt nodig? Dan ben je bij Motor Centrum West aan het juiste adres. Deze speciaalzaak is exclusieve Yamaha-dealer en heeft de allernieuwste modellen in de showroom.

Motor Centrum West (MCW) vind je in Naaldwijk, niet ver van Den Haag. Sinds 2008 is de winkel te vinden aan de Smederijstraat 2, maar werd al ruim 30 jaar geleden opgericht door Sjon van der Form. “Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en verkoop van motoren en alle benodigdheden. Denk aan motorkleding, helmen of onderdelen”, vertelt Sjon. MCW verkoopt uitsluitend modellen van Yamaha, maar ook met andere Japanse merken kun je hier terecht voor reparatie en onderhoud.

Lees verder onder de foto >

Foto: Motor Centrum West

Ruim assortiment

Vanaf nu zijn de nieuwste modellen weer aanwezig in de showroom. Kom dus langs om het pracht en praal van de nieuwste Yamaha-motoren te bewonderen en maak een proefrit. “We hebben zowel nieuwe als gebruikte modellen op voorraad. Daardoor hebben we in verschillende prijsklassen mooie exemplaren staan. Uiteraard controleren we elke motor goed knappen we ze op als dat nodig is.” Neem vast een kijkje naar het hele assortiment op de website.

Ben je meer een quadliefhebber of op zoek naar een elektrisch voertuig? Naast motoren heeft MCW quads, elektrische scooters, e-bikes en zelfs generatoren in het aanbod. Ook voor losse onderdelen en accessoires is MCW de place to be.

Extra leuk: vanaf april zijn er demo-modellen beschikbaar. Deze zijn ook te huren voor een langere periode, bijvoorbeeld om een weekje in stijl eropuit te gaan!

Lees verder onder de foto’s >

Vakkundig advies

Weet je nog niet helemaal wat je zoekt, twijfel je tussen bepaalde modellen of heb je een vraag over bepaalde onderdelen of accessoires? De medewerkers van Motor Centrum West hebben uitgebreide vakkennis. “Ik of een van mijn collega’s helpen je natuurlijk graag bij het maken van je keuze. We geven je altijd eerlijk en vakkundig advies. Als je langskomt in de winkel staan we je graag te woord”, vertelt Sjon.

Kom langs in de showroom

Motor Centrum West staat vijf dagen in de week voor je klaar. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je hier terecht om de nieuwste modellen te bekijken en natuurlijk om ze uit te proberen. Neem dus snel een kijkje in de showroom en spiek vast even op de website!

Author

Comments are closed.