Al vroeg in de ochtend staan grote lampen op chocolaterie Hop & Stok bij de Passage gericht. Een tent wordt opgebouwd op de stoep om broodjes en koffie niet nat te laten regenen en een dame met een vol kledingrek loopt druk de Passage in en uit; wat is hier aan de hand?

Het is wel duidelijk: Hop & Stork is deze vroege maandagochtend het decor voor filmopnames. We vragen het even na en wat blijkt? Tot aan de zomer wordt er gefilmd in Den Haag voor een nieuwe dramaserie voor BNN-Vara.

BuZa seizoen 2

Binnen in het restaurant zit acteur Freek Bartels in een net pak klaar aan een tafeltje terwijl iemand vanaf buiten het licht stelt en wat later verhuisd de hele crew naar een ander deel van de Passage om actrice Sanne Samina Hanssen te filmen terwijl ze druk bellend langs de winkels slentert.

Lees verder onder de foto’s >>>

De komende maanden loop ja vaker de kans in Den Haag bekende acteurs tegen te komen. De dramaserie BuZa krijgt een tweede seizoen en veel van de opnames vinden in Den Haag plaats.

In de serie spelen onder anderen Freek Bartels, Kees Prins en Sanne Samina Hanssen. BuZa seizoen twee is pas volgend jaar te verwachten, de opnames begonnen namelijk pas maandag 11 maart en de laatste filmdagen staan pas voor deze zomer op de planning.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.