Kom op, nog éven doorsparen, want voor dit appartement in Den Haag moet je wel even in de buidel tasten.

Hou je van ruimte, uitzicht en luxe, dan is dit Haagse appartement aan de chique Frederikstraat echt iets voor jou. Met twee dakterrassen, vier slaapkamers en meer, woon je óók nog eens in het centrum van de stad.

Let’s talk numbers

De vraagprijs van deze woning bedraagt 2.500.000 euro. Wat krijg je daarvoor terug? 367 vierkante meter woonoppervlak, een dakterras van 131 en een van 54 m2. Ook zijn er vier slaapkamers, twee parkeerplaatsen, diverse open haarden en een lift. Je betaalt voor dit stulpje omgerekend 6.812 per vierkante meter.

De plaatjes

Benieuwd hoe het eruit ziet? Neem hier een kijkje:

Lekker ruim

Aan ramen geen gebrek

Een van de keukens

De kleedkamer

Een van de badkamers

Uitzicht!

Meer over Den Haag:

Author

Comments are closed.