Een spannend vooruitzicht voor honderd inwoners uit Den Haag. Op zondagavond 10 maart is te zien of zij in de prijzen vallen bij het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Het prijzengeld kan oplopen tot vijf miljoen euro.

In het SBS 6-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende prijzen. Op zondagavond 10 maart zijn honderd gelukkige inwoners uit postcodegebieden 2492 en 2548 uit Den Haag aan de beurt.

Vijf miljoen euro

Eén van de deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk van presentator Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. De inwoner kiest een koffer uit en probeert vervolgens zoveel mogelijk hoge bedragen in het spel te houden. Op die manier kan diegene hoge biedingen van de bank ontvangen. De inwoner uit Den Haag maakt kans op een geldbedrag tot vijf miljoen euro, maar kan ook pech hebben en er met een klein bedrag vandoor gaan.

Of de inwoners uit Den Haag in de prijzen vallen, is zondag 10 maart vanaf 20.00 uur te zien op SBS 6.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.