Taxi’s voor de deur van treinstation Den Bosch Centraal. Foto: Shutterstock/Wolf-photography

’s Hertogenbosch gaat aan de slag met de nieuwe taxiverordening. Een ruime meerderheid van de Bossche gemeenteraad stemde dinsdag in met het raadsvoorstel om zo snel mogelijk een nieuwe verordening te realiseren. Onder meer het nog in te voeren klantbeoordelingssysteem, waarmee passagiers chauffeurs op Uber-achtige wijze kunnen beoordelen, is daarmee binnenkort een feit.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.