De Thuisbezorgd Awards 2023 zijn uitgereikt en daar zijn ook de tien populairste restaurants van Den Haag bekend gemaakt. Check hier welke Haagse zaken in de prijzen zijn gevallen!

Bestelwebsite Thuisbezorgd.nl heeft voor het tiende jaar op rij awards uitgereikt. In totaal zijn 55 restaurants door heel het land in de prijzen gevallen, in verschillende categorieën. Dit jaar brachten 105.000 Nederlanders online hun stem uit.

Beste bezorgrestaurants van Den Haag

In Den Haag zijn er heel wat restaurants die eten bezorgen. In de categorie ‘Beste restaurant van Den Haag’ hebben deze negen restaurants (in willekeurige volgorde) de meeste stemmen gekregen:

En de winnaar is…

De vlag mag dus uit voor deze negen zaken, maar welk restaurant is de grote winnaar van de Thuisbezorgd.nl Awards 2023 in Den Haag? Dat is Makkie. Dit restaurant kreeg de meeste stemmen en scoort volgens de inwoners vooral goed op uitmuntende klantenservice, snelle bezorging en goed eten.

Andere Haagse winnaars

De tien bovengenoemde restaurants hebben gewonnen in de categorie ‘beste restaurant van Den Haag. Toch zijn er nog meer Haagse restaurants in de prijzen gevallen, maar dan in een andere categorie. Die winnaars zijn:

Aan alle Haagse ondernemers: van harte gefeliciteerd!

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.