Ben je klaar voor de City Pier City-loop? Goed getraind en uitgerust? Dan kan alleen het weer nog tegenzitten. Om ervoor te zorgen dat jij je goed kunt voorbereiden op zondag hebben wij het weerbericht alvast opgezocht.

Het weer heeft invloed op je prestatie. Zeker wanneer je een aantal kilometers richting zee loopt, de richting waar vanuit vaak de wind komt. Ook de temperatuur kan ervoor zorgen dat je beter of slechter kunt hardlopen. Een matige wind, niet te hoge temperaturen, maar ook niet te laag en het liefst geen regen tijdens de loop. Dat zou het meest ideaal zijn.

Weerbericht zondag 10 maart 2024

Er komt een lenteachtig weekend aan volgens Weeronline. De voorspellingen zijn dat het droog blijft en in de middag zelfs zonnig. Vergeet dus niet je in te smeren met zonnebrandcrème. De temperatuur loopt in Den Haag op tot zo’n 10 graden. Verder wordt er windkracht 4 verwacht, met wind uit het oosten, dus landwind. Dat betekent dat de marathonlopers op de terugweg een lichte tegenwind kunnen hebben.

Lees ook…

Comments are closed.