Rent jouw partner, beste maatje, buurtje of een familielid de City Pier City-loop en ga jij diegene aanmoedigen? Dan hebben wij een paar leuke tips.

Als je langs de route van de CPC staat moet je misschien wel een tijdje wachten, genoeg tijd voor een kopje koffie, een wijntje, een broodje of snack. Wij hebben een aantal leuke restaurants en cafés langs de route op een rij gezet.

Klik hier voor het programma en de routekaart.

Anna Paulownaplein

Op het Anna Paulownaplein zijn meerdere leuke restaurantjes te vinden, en wanneer het goed weer is kun je lekker buiten op het terras vertoeven. Bij bijvoorbeeld Publique kun je lekker borrelen. De gerechten zijn veelal geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken.

Laan van Meerdervoort

Italiaans restaurant La Lanterna is geopend voor lunch, borrel en diner. Je kunt er tijdens het wachten een pasta of pizza eten.

La Lanterna – Laan van Meerdervoort

Laan van Meerdervoort 40B, 2517 AL Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Valkenbosplein

Op de hoek aan het Valkenbosplein zit café Franklin. Zodra de zon schrijnt zit het terras vol. Zondag is het café vanaf 15.00 uur geopend en op de kaart staan onder andere heel veel verschillende biertjes.

Café Franklin

Valkenbosplein 24, 2563 CC Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

De Savornin Lohmanplein

In het winkelcentrum van het De Savornin Lohmanplein vind je genoeg leuke zaakjes van een pizzeria tot snoepwinkel. Als je tijd over hebt kun je ook nog even winkelen. Op de hoek van het winkelcentrum, direct aan het parkcour van de halve marathon, vind je het terras van cafetaria ’t Haantje.

Cafetaria ’t Haantje

De Savornin Lohmanplein 8, 2566 AA Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Bosjes van Pex

De lopers gaan door park Bosjes van Pex en daar zit dan ook restaurant Pex. Heb je kinderen bij je? Dan kunnen ze zich hier prima vermaken. Zowel binnen als buiten zijn er allerlei speeltoestellen.

Scheveningen haven

Aan de Scheveningse haven zitten een aantal restaurants en cafés. Onder andere Dok 28 aan de Dr Leleykade is al vroeg geopend voor een kopje koffie. In de middag kun je in het zonnetje genieten van het uitzicht op de haven met een hapje of drankje.

Gevers Deynootweg

De hardlopers komen op Scheveningen langs het Kurhaus. Aan het plein achter het hotel zitten meerdere restaurants met flinke terrassen en lekkere drankjes en ijsjes.

La Galleria

Strandweg 51 , 2586 JL Den Haag Scheveningen

Nu geopend

Meer informatie

Lees ook…

Comments are closed.