De Tong Tong Fair moet hoogstwaarschijnlijk vanaf komend jaar op zoek naar een andere locatie dan het Malieveld. Vanwege diverse concerten die zouden zijn gepland vanaf dit jaar is er minder ruimte op het Malieveld voor evenementen.

Al sinds het bericht naar buiten kwam dat vanaf de zomer van 2024 verschillende concerten op het Malieveld gepland staan, neuzen wij de concertagenda’s af. Maar tevergeefs. Nergens is te vinden wie er op komen treden en niemand die het ons zeggen kan. Dan maken we zelf wel een wensenlijstje. Met jouw hulp.

Van Son Mieux tot Bert en Ernie

Op Facebook deden we de oproep wie onze lezers het liefste zien optreden op het Haagse Malieveld. De ‘verzoekjes’ stoomden bij ons binnen. Opvallend veel rock passeerde de revue, maar ook Nederlandstalig en pop was goed vertegenwoordigd.

De top twintig volgens onze lezers: Kane, Son Mieux en Di-Rect, gevold door Anouk (Haagse bands blijven hoog op de wensenlijst). Vervolgens zien we Metallica, Coldplay, U2, Queen, Foo Fighters en Paul McCartney.

Ook een Hollands Feest (met bijvoorbeeld Django Wagner, Ruth Jacott en Tino Martin), K-pop van New Jeans of Enhypen en optredens van Lady Gaga, Beyoncé, Rammstein, Claude, Taylor Swift en Lenny Kravitz kwamen voorbij. Ook een opvallende inzending was een optreden van Bert en Ernie.

Wie er dit jaar daadwerkelijk op het Malieveld te zien is, moeten we nog even afwachten. Voorlopig kunnen we ons in elk geval klaarmaken voor de podia tijdens het Bevrijdingsfestival en natuurlijk de Tong Tong Fair.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.