Fans van de interieurzaak van modegigant ZARA kunnen hun hart ophalen. ZARA Home wordt binnenkort namelijk drie keer zo groot!

Van ver ruik je de ZARA Home winkel aan het Noordeinde al. De bekende geurstokjes staan zo opgesteld dat de hele buurt mee kan genieten. Maar binnenkort staan die geurtjes op een ander adres, want ZARA Home gaat verhuizen.

Interieurzaak ZARA

De interieurafdeling van ZARA heeft in Den Haag een hele eigen winkel aan Noordeinde 10. Deze winkel staat bekend om de bekende ZARA-geurtjes die je rondom de winkel al ruikt. Zo worden mensen al van verre gewezen op de winkel van het bekende modemerk.

De winkel blijkt echter te klein, want ZARA heeft nog veel meer interieurartikelen en die passen niet in het huidige pand. ZARA Hoe gaat daarom verhuizen. Deze zomer, waarschijnlijk in juni, verhuist ZARA Home naar Hoogstraat 5.

Het grote pand, waar tot voor kort Rivièra Maison gevestigd was, wordt nu verbouwd. De nieuwe ZARA Home wordt drie keer zo groot als de huidige ZARA Home.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.