Wekelijks zetten we op indebuurt een Haags asieldier uit het Haags Dierencentrum in het zonnetje. Deze week is Mielo aan de beurt.

Mielo, 5 jaar, net zo lief als dat ie mooi is. Z’n prachtige vacht verdient uiteraard onderhoud, Mielo vindt dat er dan wel sprake moet zijn van een band met diegene. En dat is wel te begrijpen, want stel dat een vreemde ineens jouw haar begint te kammen. Dan kijk je toch ook vreemd op.

Andere honden

Met andere honden is hij over het algemeen sociaal. Hij wordt dan ook ingezet als ‘hulp’ om collega viervoeters in te laten zien dat uitvallen geen zin heeft, want volgt er van Mielo’s kant geen reactie en dan is de lol er snel af. Op het uitrenveld doet hij graag een wedstrijdje ‘pak me dan als je kan’, buiten is toch veel leuker dan in de kennel. Een heerlijke hond, zindelijk, kan mee in de auto als het maar niet naar de dierenarts is…

Wie geeft Mielo voor de rest van zijn leven een geweldig en liefdevol thuis, mail je gegevens naar [email protected]

Stichting Haags Dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.