Van 11 maart tot en met 16 maart is het de week van de Circulaire Economie. Daarom zijn er die week allerlei leuke activiteiten te doen bij IKEA Delft. Dat is nog niet alles: ze hebben ook een mooie kortingsactie!

De week van Circulaire Economie is een landelijk evenement waarbij het hergebruiken van materialen, circulariteit, centraal staat. IKEA Delft draagt daar ook een steentje aan bij en maakt van de gelegenheid gebruik om een tof activiteitenprogramma te organiseren voor jong en oud. Extra leuk: deze week scoor je extra voordeel. Bekijk het programma op de website.

Lees verder onder de foto >

Foto: IKEA Delft

Knutselworkshop

Op woensdag 13 maart komt Ipse de Bruggen een knutselworkshop geven. Ipse de Bruggen is een organisatie die kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking begeleidt. Bij IKEA Delft leggen ze kinderen uit hoe ze van textielresten een nieuw item kunnen maken.

Speurtocht

Voor de kinderen is er deze week nog meer te doen. Er is een speurtocht waarbij je in de winkel een verstopt woord moet vinden. Als je de ingevulde speurkaart inlevert bij de kassa krijg je een klein prijsje.

Winactie

Tijdens deze activiteitenweek valt er ook nog wat te winnen! Meedoen is heel makkelijk. Laat je gegevens achter bij de inleverbox in het restaurant. Onder de deelnemers wordt een mooie prijs verloot. Wat dat is, blijft nog even spannend.

Backstage tour

Ben jij IKEA Family lid? Dan krijg je deze week een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen van het grote IKEA pand. Je neemt een kijkje aan de achterkant van de Koopjeshoek én op het kantoor. Behalve dat het leuk is voor de nieuwsgierige aagjes om eens backstage te kijken, leer je hier ook nog wat van. Het pand is namelijk gebouwd rondom circulariteit. Tijdens de rondleiding wordt uitgelegd hoe dat in z’n werk gaat.

Lees verder onder de foto >

Foto: IKEA Delft

Extra inruilwaarde voor IKEA Family

IKEA Family leden krijgen nog meer voordeel. Wist je dat je als Family lid altijd 15 procent voordeel krijgt op de inruilwaarde van je oude IKEA meubel? Van 1 tot en met 31 maart komt daar nog 15 procent terugkoopwaarde bovenop. Dat is dus 30 procent in totaal!

Het meubel moet wel voldoen aan de volgende vereisten: je product is een compleet, functionerend artikel (dus inclusief planken, lattenbodems, deuren en pootjes) en in goed verkoopbare staat. Bovendien is je meubel schoon, gemonteerd en niet aangepast.

Kom langs

Kom dus ook langs tijdens de week van de Circulaire Economie bij IKEA Delft. Op de eventpagina vind je het complete programma en lees je meer informatie. Veel plezier!

Author

Comments are closed.