Eva Wolff (25 jaar) woont bijna negen jaar in Den Haag en is dol op de gezellige kroegjes, restaurants en werkplekken van onze stad. We spreken haar over haar favoriete plekken in Den Haag. Ook deelt ze een verborgen parel! 

Over Eva

“Ik ben Eva, en ik ben ondernemer en business coach voor designers. Zo help ik designers om succesvol hun design business te runnen op hun eigen voorwaarden. Inmiddels woon ik al bijna negen jaar In Den Haag en ik vind het een hele fijne stad. Ik ben hier komen wonen toen ik ging studeren en ik weet zeker dat ik niet meer weg ga!” 

Swipe naar links om de favoriete plekken van Eva in Den Haag te ontdekken >

Favorieten van Eva
Foto Eva Wolff

Favoriete restaurants

“Ik ben een echte restaurant liefhebber, maar een van mijn favorieten om iets te vieren vind ik Catch by Simonis in Scheveningen. Ik ben dol op vis en naar mijn mening hebben ze daar de beste. Ook hou ik van de chique sfeer. Op nummer twee staat Kua in de Torenstraat, een Mexicaans restaurant. Het is een authentiek plekje met echte Mexicaanse gerechten en hier spreken ze ook Spaans. Mijn favoriet zijn de tortilla’s, zoals de Pollo en Mole Poblano, dit is de chef’s special en super lekker!”

Favorieten van Eva
Foto Francine van der Wansem

Catch by Simonis

Dr. Lelykade 43, 2583 CL Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

KUA Mexican Kitchen

Torenstraat 77, 2513 BP Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Fijne plek om te werken

“Eigenlijk zit ik een beetje overal en nergens om te werken, maar ik vind Pathé café Buitenhof heel fijn. Hier heb ik vroeger gewerkt dus vind ik het altijd nog leuk om een praatje te maken met de medewerkers. Daarnaast is het doordeweeks rustig dus ideaal om te werken. Een andere goede locatie is de Centrale Bibliotheek. Hier is iedereen altijd gefocust en vanaf de bovenste verdieping heb je mooi uitzicht over Den Haag.”

Favorieten van Eva
Foto Francine van der Wansem

Lekkerste koffie

“De lekkerste koffie vind je bij Single Estate Coffee Roasters in het Zeeheldenkwartier. Daar kan je heerlijk zitten en de croissantjes zijn ook goed. Ik vind Zeeheldenkwartier dan ook heel tof.Gelegen net buiten het centrum en een goede en huiselijke sfeer.” 

Favorieten van Eva
Foto Francine van der Wansem

Single Estate Coffee Roasters

Piet Heinstraat 15, 2518 CB Den Haag

Meer informatie

Unieke meeting plek

“Laatst had ik een meeting in De Blauwe Kamer, boven Hoender en Hop op de Grote Markt. Het ligt op een goede, centrale plek, maar je moet het echt weten want niet veel mensen kennen het. Dit kan je afhuren voor feesten maar ook voor meetings. Middenin de drukte van de Grote Markt maar juist een heel rustige plek voor een meeting.”

Favorieten van Eva
Foto Francine van der Wansem

Haagse gezelligheid

“De Oude Molstraat is de gezelligste kroegjes-straat van Den Haag die je zeker niet mag missen. Ik ben vooral vaak te vinden bij het proeflokaal, een heerlijk bruin café met veel locals waar je altijd een goed gesprek mee hebt over het leven.” 

Favorieten van Eva
Foto Francine van der Wansem

Een vergeten parel

“Wat niet veel mensen kennen is het Design Museum Dedel aan de Prinsegracht. Het is een mooi, oud pand waar je meer leert over de geschiedenis van oude designs. Er is nu ook een expositie met kunstenaars uit Oekraïne, erg bijzonder om hun visie te zien. Tevens kan je zelfs je kunst collectie uitbreiden door een van de pareltjes te kopen. Zeker langs gaan dus!”  

Knusse cocktailbar

“Ik woon al heel lang in Den Haag maar recent heb ik cocktailbar The Five Points ontdekt, in een zijstraatje van het Plein. Dit is een knusse cocktailbar met 20-25 plekken en altijd druk in het weekend. De cocktails zijn uniek en super lekker. De Negroni is mijn favoriet, maar het toffe is dat je bij zo’n cocktailbar alles kunt bestellen, de bartenders kunnen alles maken!” 

Favorieten van Eva
Foto Francine van der Wansem

The Five Points Bar & Drink Society

Korte Houtstraat , 2511 CC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.