In dit appartement op Scheveningen voelt het vast elke dag als zomer! Het hele interieur ademt Ibiza met veel zandkleur en riet. Om het helemaal af te maken heb je ook nog eens uitzicht op het strand en de zee.

Boven de Noord-boulevard staat dit hoekappartement te koop voor 569.000 euro. Vanaf de vierde verdieping heb je een vrij uitzicht over de zee, het strand en de Pier. De bewoners hebben dat vrije strandgevoel binnengehaald in het lichtkleurige interieur. Hier voelt vast elke dag als vakantie.

Appartement

Het hoekappartement is 114 vierkante meter, heeft twee slaapkamers en een balkon aan de zeekant. De wanden zijn allemaal strak gestuukt en er ligt een witte gietvloer met vloerverwarming. Makkelijk schoon te houden, zeker wanneer je na een dagje strand zand mee naar binnen neemt. Even een dweil erover en je bent klaar.

Foto’s

Het leukste aan Funda vinden wij het ongegeneerd binnenkijken bij mensen. Dit is dan ook weer een heerlijk interieur om naar te kijken. In elk hoekje staat wel iets bijzonders van een rieten hangstoel tot een zilveren Boeddha.

Lees ook…

Comments are closed.