‘Wat een mooie tuin buurman! Wat zit je haar goed collega!’ Op 1 maart is het Nationale Complimentendag: een mooi moment om een stadsgenoot in het zonnetje te zetten. Welke inwoner verdient er volgens jou een compliment?

Staat jouw buurvrouw altijd voor je klaar om de plantjes te verzorgen als je op vakantie bent? Is het de fietsenmaker die vaak jouw band plakt, of is het misschien je partner die een complimentje verdient? Laat het ons weten!

Complimentje plus foto

Stuur ons welke stadsgenoot een complimentje verdient en wij maken er een leuk lijstje van. We horen graag wie het is, waarom hij/zij een compliment verdient en stuur een foto mee van de persoon in kwestie. Stuur dit naar [email protected] en we bundelen alle complimenten in een artikel. Als je dit doet, verdien jij natuurlijk ook een compliment: lekker bezig!

Nationale Complimentendag is een Nederlands initiatief dat sinds 1 maart 2003 jaarlijks gehouden wordt. Inmiddels wordt deze dag op veel plekken in de wereld gevierd onder de noemen: World Compliment Day! The most positive day in the world! (Bron: nationalecomplimentendag.nl)

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.