De werkweek ebt langzaam weg en het weekend staat voor de deur. Of je nu zin hebt om mee te zingen met hits van Queen of liever luistert naar live jazzmuziek tijdens Live Jazz At The North Sea, er is genoeg te doen in Den Haag. Lees hieronder alle weekendtips.

Queen Forever

Beleef een avond vol muzikale hits met Queen Forever in World Forum Den Haag. Op zaterdag 2 maart kun je genieten van een tributeshow van de rockband Queen. De live uitvoering bevat alle favoriete Queen-nummers door de band onder leiding van leadzanger Sonny Vande Putte. Van Bohemian Rhapsody tot Barcelona: deze show heeft het allemaal.

Er zijn twee optredens. De eerste is om 15.00 uur en de ander om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 29 euro en je koopt ze hier.

Tribute to MTV Unplugged

Laat je meevoeren naar de nostalgische jaren negentig met Tribute to MTV Unplugged op zaterdag 2 maart in de Grote Kerk. Deze show is een eerbetoon aan de MTV Unplugged reeks gespeeld door zeventien muzikanten. Bekende hits van artiesten, zoals Pearl Jam, Nirvana, en Eric Clapton worden vertolkt en er is een gastoptreden van voormalige Di-Rect zanger Tim Akkerman.

Tickets kosten 32,50 euro en de show begint om 19.30 uur.

De Uithof Cup

Voel de adrenaline en race als een ware coureur tijdens De Uithof Cup op vrijdag 1 maart bij de Uithof. Op het Uithof circuit krijg je de kans om je racevaardigheden te laten zien en te strijden voor de Uithof Cup. De avond begint om 19.45 uur met drie kwalificatierondes, waarbij de beste 12 coureurs doorgaan naar de finale. Na afloop van de race is er gelegenheid om te borrelen tot 01.00 uur.

Deelname kost 39,95 euro per persoon. Aanmelden kan hier.

Voetbalwedstrijd

Voetbalfanaten opgelet! Vrijdag 1 maart speelt ADO Den Haag in ons eigen stadion tegen Jong Ajax. Voetbal, een pilsje en heel hard juichen: niks is beter dan dat; toch? De wedstrijd begint om 20.00 uur en tickets zijn hier verkrijgbaar.

Cage Rage: A Nicolas Cage Retrospective

Filmhuis Den Haag staat bekend om zijn vooruitstrevende programmering, waarbij naast de nieuwste premières ook ruimte is voor een terugblik op het verleden. In hun retrospectieven onderzoeken ze hoe de cinema zich heeft ontwikkeld en welke creatieve geesten daar een rol in hebben gespeeld. Deze maand staat volledig in het teken van Nicolas Cage, met een selectie van zijn meest iconische films.

Cage Rage: A Nicolas Cage Retrospective duurt tot woensdag 13 maart. Tickets voor de filmvoorstellingen kosten 12 euro en je bekijkt hier het programma.

PopCafé

Laat je verrassen door de lokale muzikale talenten tijdens het PopCafé bij Theater Ludens op zaterdag 2 maart om 15.00 uur. Theater Ludens en Muziekschool Voorburg slaan de handen ineen om je een middag vol livemuziek te bezorgen. Geniet van optredens van verschillende bands uit Leidschendam-Voorburg en laat je meevoeren door hun performances.

Tickets kosten 1 euro en je koopt ze hier.

De Poppendokter

Heeft je kind een zieke knuffel of pop die wel een keer een bezoek aan de dokter kan gebruiken? Ga dan op zaterdag 2 maart naar Poppendokter Bart in Winkelcentrum Hoge Veld. Tijdens zijn spreekuur van 12.00 tot 14.30 uur zal hij met liefde en zorg de nodige medische aandacht geven. Het spreekuur is op inloop, dus je kunt gewoon langskomen wanneer het jou uitkomt.

Knuffel, foto ter illustratie | Foto: Pexels

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Uittip! Op deze dagen is het Wijn Festijn in Den Haag

Lees meer

Comments are closed.