Na het succes van vorige edities organiseren Royal Schiphol Group, Luchtvaart Community Schiphol (LCS), Werkgeversservicepunt (WSP) Groot-Amsterdam en Regionaal Werkcentrum (RWC) Groot-Amsterdam een banenmarkt op Schiphol. Werkzoekenden zijn dit keer welkom op zaterdag 9 maart tussen 10.00 en 15.00 uur in het Sheraton Hotel Amsterdam Airport. 

Tijdens de banenmarkt laten zo’n 50 bedrijven zien wat het werken op Schiphol zo interessant maakt. Werkzoekenden kunnen in gesprek gaan met werkgevers over de openstaande vacatures op de luchthaven. Bij sommige bedrijven ligt het contract zelfs al klaar! 

Banen voor alle werkzoekenden 

De banenmarkt is bestemd voor iedereen die een baan zoekt. Er zijn vacatures voor fulltimebanen, maar ook voor parttime- en bijbanen. Uiteindelijk is iedereen die kan en wil werken welkom op Schiphol, inclusief mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Author

Comments are closed.