Vind je het ook zo’n gedoe om je kleding via Marktplaats of Vinted te verkopen? Maar is weggooien echt zonde? Dan hebben wij iets leuks gevonden. Aan de Nieuwe Molstraat  37A is een vintagewinkel geopend waar je niet alleen kleding kunt kopen maar ook ruilen!

De tweedehandskledingwinkel Swaps houdt donderdag 29 februari een koopavond met een drankje en muziek. Daarnaast is er die avond tussen 17.00 en 21.00 uur extra korting.

Zo werkt het:

In de Swaps kledingwinkels, voorheen aan de Vondelstraat en sinds kort aan de Nieuwe Molstraat, kun je tweedehandskleding kopen en je eigen kleding inleveren voor korting. En dan kun je ook nog een abonnement nemen en kleding ruilen. Dat werkt zo:

Je neemt een abonnement voor bijvoorbeeld 39,95 euro per maand. Je mag dan zoveel kleding ruilen als jij zelf wilt. Thuis zoek je de kleding uit die je niet meer draagt. Voor elk item dat je inlevert kun je een item in de winkel uitzoeken. De kleding wordt ingedeeld in een van de vijf oplopende prijs collecties. Zie je even niks leuks dan krijg je een tegoed mee voor de volgende keer. In de laagste prijscategorie valt bijvoorbeeld kleding van H&M en in de hoogste van Chanel. Er zijn wel een aantal items die niet geruild kunnen worden waaronder schoenen, sportkleding en accessoires, deze worden echter wel verkocht in de winkel.

Lees ook:

Comments are closed.