Wegens werkzaamheden op Schiphol rijden er tussen maandag 26 februari en vrijdag 8 maart 2024 minder treinen van en naar de luchthaven. Reis je vanuit Den Haag naar het vliegveld? Dan heb je hier last van.

ProRail werkt aan de sporen en trapopgangen op Schiphol Airport. Dit betekent dat maar de helft van de sporen beschikbaar is, met als gevolg dat er veel minder treinen kunnen rijden.

Aangepaste dienstregeling

De gehele periode geldt een aangepaste dienstregeling. Vanuit Den Haag rijden er wel intercity’s naar Schiphol, maar minder vaak dan je gewend bent. Je moet misschien een keer overstappen of je kunt omrijden via Utrecht centraal.

Meer werkzaamheden

Ook van 29 maart tot 1 april en van 9 tot 13 mei wordt gewerkt rondom Schiphol. De werkzaamheden worden vervolgens in november weer hervat. Of dit ook gevolgen heeft voor inwoners die met de trein reizen, is nu nog niet bekend.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.