Stoor jij je soms aan het zwerfvuil in de Haagse straten? Dan kun je tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart 2024 meehelpen om die rotzooi op te ruimen. Pak de vuilniszakken maar!

Ook dit jaar laten inwoners weer de handjes wapperen om zwerfafval te verzamelen. Zij zijn niet de enigen, want tijdens de 22ste editie van dit initiatief zijn er zijn zo’n driehonderd opschoonacties door heel het land.

Meedoen in Den Haag

In Den Haag kun je ook meehelpen om de stad een stukje schoner te maken. Je sluit je aan bij een bestaande actie en gaat aan de slag. Op deze site van de Landelijke Opschoondag vind jij de actie(s) die in jouw stad te doen zijn.

Zelf een actie aanmaken

Je kunt ook zelf een actie aanmaken om Den Haag schoner te maken. Dat kan via deze pagina. Daar vind je alle informatie, de gegevens die je moet invullen en hoe je daarna aan de slag kan. Pak je bezem maar vast uit de schuur!

Meer nieuws over Den Haag:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Uit het archief: 27 bijzondere foto’s van de Haagse dierentuin

Lees meer

Author

Comments are closed.