Houd jij van gezelligheid, muziek, spelletjes én een lekker drankje? Dan moet je op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus bij Tapt Festival in Den Haag zijn! Het evenement strijkt voor twee neer op het Malieveld.

Het is nog niet bekend welke brouwers op het festival in Den Haag staan, maar dat je hier verschillende speciaalbiertjes kan drinken is zeker. Drink je liever geen bier? Op Tapt worden ook wijnen, frisdranken en water geschonken. 

Tapt in Den Haag

Dat het Tapt op 30 en 31 augustus in Den Haag plaatsvindt is bekend, maar wat kun je er allemaal doen? Je kunt je buik vullen met allerlei hapjes en drankjes die bij verschillende stands worden aangeboden. Los van het eten en drinken, kun je ook (bord)spelletjes spelen en de dansvloer onveilig maken tijdens de silent disco.

Kaartjes kopen

Via deze website kun je kaartjes kopen. De ticketverkoop start op dinsdag 25 juni om 12.00 uur. Er zijn drie soorten tickets verkrijgbaar: een early ticket, een regular ticket en een final ticket. De kaartjes kosten tussen de 13 euro en 21 euro. Bij die prijs zit een drinkbeker inbegrepen. Deze kan je aan het einde mee naar huis nemen, of weer inleveren.

Handig om te weten: Tapt is alleen toegankelijk voor festivalgangers vanaf 18 jaar, dus baby’s en kinderen zijn niet welkom. Op het festivalterrein kun je alleen pinnen en dus niet met contant geld betalen.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.