De oneworld-lounge, gevestigd in het niet-Schengengebied, is gunstig gelegen op slechts tien minuten afstand van de gates van de luchtvaartmaatschappijen die lid zijn van de alliantie. Aspire Executive Lounges, het loungebedrijf van Swissport, is verantwoordelijk voor de dagelijkse exploitatie van de lounge. 

Swissport 

Swissport heeft, naast de verantwoordelijkheid van de dagelijkse operatie van de oneworld Lounge, ook haar eigen Swissport Aspire Lounge vernieuwd en geopend. Deze lounge is door iedereen met een vlucht naar een non-Schengen bestemming te reserveren. Om de efficiëntie te verhogen delen beide lounges een keuken waar topchefs verse gerechten bereiden.  

Ook in het ontwerp van de Swissport lounge zijn subtiele verwijzingen naar Amsterdam en Nederland te vinden. Zo refereert het opvallende design naar de Amsterdamse School en de basaltstenen van de Nederlandse dijken. Swissport heeft de werkruimtemogelijkheden voor zakenreizigers uitgebreid. Omdat duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt is, bevat de nieuwe lounge bovendien hergebruikt meubilair uit de oude lounge. 

Author

Comments are closed.