Lijkt werken bij indebuurt jou fantastisch? Dan hebben we goed nieuws voor je: er staat een superleuke vacature open als online redacteur! Je bureau staat voor je klaar op onze centrale redactie in Rotterdam.

Jij bent online minded, communiceert helder, hebt een lokale blik en weet een verhaal foutloos op papier te zetten. Je bent bekend met de wereld van SEO en social media. Herken jij jezelf hierin en ben je op korte termijn beschikbaar? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als redacteur van de centrale redactie van indebuurt.nl ondersteun je de lokale redacties bij het maken van artikelen (bureauredactie). Of het nu een artikel over gratis parkeren is of een agenda-item over een wijnfestival in meerdere steden: jij pakt dit secuur en creatief aan. Hiermee draag jij samen met de rest van de centrale redactie bij aan de bredere doelstellingen van indebuurt. In een notendop ga je:

 • artikelen schrijven die voor meerdere steden lokaal en relevant zijn;
 • bestaande artikelen (SEO-)optimaliseren;
 • helpen de agenda sectie van indebuurt te vullen;

indebuurt is een lokale website waar je leest over de nieuwste hotspots, het belangrijkste lokale nieuws, bekende en onbekende stadsgenoten én leuke uittips. indebuurt is een initiatief van DPG Media en is in februari 2016 gestart. Inmiddels zijn we actief in 34 steden.

Op de centrale redactie van indebuurt helpen we de lokale indebuurtredacties met bureauredactie, zodat lokale redacteuren zich kunnen focussen op verhalen uit hun stad.

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

 • Bij voorkeur een journalistieke opleiding en werkervaring in deze richting.
 • Je hebt ervaring met WordPress of een vergelijkbaar CMS-systeem.
 • Kennis van SEO is een pre.
 • Social media kent geen geheimen voor jou!
 • Je bent enthousiast, stressbestendig en resultaatgericht.

Wij bieden jou

 • Een uitdagende rol in een gezellig team.
 • Salaris passend bij jouw ervaring.
 • 32/36-urige werkweek.
 • Jaarlijkse winstdeling, 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget.
 • 24 vakantiedagen o.b.v. een fulltime werkweek.
 • Flexibiliteit rondom het thuis- en op kantoor in Rotterdam werken.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen en opleidingen via Mijn Campus.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer vóór 8 maart via deze link en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Author

Comments are closed.