De gemeente Nijkerk wil zelfstandig reizen dit jaar nog meer stimuleren. Foto: Shutterstock/sommthink

De gemeente Nijkerk zet dit jaar in op nog meer zelfstandig leerlingenvervoer, om het vervoer per taxi te ontzien. Dat doet de gemeente door het gebruik van de fiets en het openbaar vervoer nog meer te stimuleren, onder meer via het project genaamd De Reiskoffer.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.