De Westfield Mall of the Netherlands blijft een populaire shop-bestemming voor veel Hagenaars. De afgelopen weken zijn er link wat nieuwe zaken bijgekomen in ‘de Mall’. We hebben er een paar voor je op een rij gezet.

Shoeby

De enorme nieuwe kledingwinkel van Shoeby is al een tijdje open. Zowel kids als volwassenen kunnen hier een outfit scoren.

Foto: indebuurt

Pop Mart

Kunststof poppetjes uit Japan. Werkelijk alle soorten en maten komen voorbij. Van Hello Kitty tot Avocado’s. De winkel zit er maar tijdelijk, maar ze denken eraan om een vaste winkel te betrekken. Deze Pop Mart zit er tot en met april.

Foto: indebuurt

Ray Ban

Nu de winter langzaam vertrekt is het tijd voor de zonnebril. Een van de bekendste brillenmerken, Ray Ban heeft onlangs een winkel in de Mall geopend.

Foto: indebuurt

Nike pop-up

De grote Nike winkel wordt verbouwd, vandaar dat je tijdelijk in deze pop-up-store van Nike terecht kunt. Tot wanneer de winkel open blijft is nog niet bekend.

Foto: indebuurt

New Balance

Meer sportkleding en sportschoenen vind je bij de nieuwe winkel aan het centrale plein in de Mall. New Balance opende hier recent een prachtige grote zaak. Shoppen!!

Foto: indebuurt

Kids Foot Locker

Ook kleine voetjes hebben sportschonen nodig dachten ze bij Foot Locker. Vandaar dat onlangs een speciale kinderwinkel, Kids Foot Locker opende. Hier kun je terecht voor alle grote sportmerken.

Foto: indebuurt

Sugaspinz

Geen winkel, wel heel leuk; suikerspinnen in vreemde vormen en hippe kleuren bestel je eenvoudig in de automaat van Sugaspinz. Pak je telefoon er aar bij, want dit is écht een goeie voor Insta 😉

Foto: indebuurt

Hasselblad

Een winkel vol drones! Wie had dat gedacht!?

Foto: indebuurt

Chasin’

De hippe man verdient ook een eigen nieuwe winkel. Het jeansmerk Chasin’ kun je sinds kort ook in de Mall of The Netherlands vinden.

Foto: indebuurt

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.