In de voormalig Christelijk-gereformeerde Jeruzalemkerk aan het Pomonaplein kun je eten en borrelen bij restaurant Loft en nu kun je er ook wonen! Op Funda staat nu in die kerk een flinke woning, met zes slaapkamers, te huur voor bijna 6000 euro per maand.

De afgelopen zeven jaar is een deel van de kerk omgebouwd tot woning. Het huis is 440 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen. Verder is er een tuin met vijver.

Gemeubileerd

De woonkamer is te vinden op de begane grond met daarbij een kantoor. We zien in de woning veel hout gecombineerd met steen. Op de eerste verdieping zijn nog glas in lood ramen en hier is een muziekkamer met vleugel.

In de slaapkamer staat een groot familiebed van 255 centimeter breed en in het plafond is een tv-beeldscherm ingebouwd. Op deze verdieping is een badkamer met sauna en keramisch bad met daarom heen lichteffecten.

Foto’s:

Lees ook…

Comments are closed.