Het Scheveningse Circustheater is dé plek voor je dagelijkse portie musicals. Van Lion King tot Elisabeth en Phanton of the Opera kwamen voorbij. Nu speelt Disney’s AIDA daar nog, maar de muzikale voorstelling speelt niet lang meer…

Je hebt vast al voorbij zien komen dat de musical Frozen naar Scheveningen komt. Deze Disneyshow neemt het theater over nadat AIDA daar vertrokken is. Nu is bekend gemaakt wanneer AIDA de laatste voorstelling speelt.

Van AIDA naar Frozen

Ook de acteurs en zangers van AIDA weten het: ‘Laat het los, laat het gaan‘, want Frozen komt eraan. De voorstellingen van de musicals AIDA gaan nog door tot en met zondag 14 april. Op die dag speelt AIDA voor het laatst om vervolgens ruimte te maken voor Frozen.

De première van Disney’s Frozen staat gepland op zondag 9 juni, maar vanaf 31 mei is de voorstelling al te zien in de vorm van try-outs. In de tussentijd wordt het theater flink onder handen genomen en klaargemaakt voor de nieuwe show. Er zijn dan geen voorstellingen gepland.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.