Rennen door het stadhuis, het Vredespaleis en Amare; het kan tijdens de Urban Trail Den Haag op zondag 10 november 2024. Het parcours leidt deelnemers dwars door tal van markante en iconische gebouwen in onze stad.

Voor deze editie van de Urban Trail Den Haag is een nieuw parcours bedacht langs een heleboel toffe locaties in de binnenstad. Welke dit zijn, maakt de organisatie stap voor stap bekend.

Geen wedstrijd

Als deelnemer kies je voor een route van 5 à 6 kilometer of een langere route van 10 à 12 kilometer. Het is geen wedstrijd, dus er wordt geen tijdsmeting gedaan. Je hebt daarom alle tijd om onderweg foto’s te maken en te genieten van de bijzondere locaties.

Geld ophalen

Dit jaar steunt de Urban Trail Series een goed doel, namelijk de KWF Kankerbestrijding. Deelnemers kunnen hun run een extra betekenis geven en een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor dit doel. Kijk voor meer informatie over het aanmaken van een actiepagina op de website. Op dit moment kun je nog geen actiepagina maken, dus houd de website in de gaten.

Een sportieve zondag

Beleef met je vrienden en familie een sportieve zondag. Deelname inclusief drankjes, hapjes en een medaille kost 27,50 euro. Schrijf je in via de website.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.