Kroeghoek

Gepubliceerd op 16-02-2024 om 14: 36

Vanaf 21 februari mogen taxi’s tijdens uitgaansavonden niet meer op onder meer de Markt rijden. Foto: Shutterstock/Wolf-photography

Taxi’s in Harderwijk mogen vanaf 21 februari niet langer door voetgangersgebieden tijdens uitgaansavonden rijden. Vanwege veiligheidsredenen heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) de beleidsregel die het voor taxi’s mogelijk maakte om door deze straten te mogen rijden, van tafel geveegd.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Auteur: Olivier Smits Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Author

Comments are closed.