Voor truien, tassen, jassen, oorbellen en nog veel meer van het Franse damesmodemerk Ba&sh hoef je binnenkort niet meer naar de Bijenkorf of andere Haagse winkels die het merk verkopen. Het modemerk opent namelijk een eigen ‘brandstore’ aan de chique Hoogstraat.

Aan de Hoogstraat in het Haagse centrum staan een hoop winkels leeg, waar binnenkort weer nieuwe ‘bewoners’ de deuren openen. Bijvoorbeeld Ba&sh.

Parijs modemerk

Het damesmodemerk van de Parijse ontwerpers Barbara Boccara en Sharon Krief, Ba&sh staat bekend om kleurgebruik en ziet zichzelf als ‘speels modemerk’. Aan Hoogstraat nummer 19, daar waar eerder het modemerk Expresso een winkel had, opent binnenkort de vierde eigen winkel van het merk.

Lees verder onder de post>>>

Het winkelpand van Ba&sh wordt nu nog verbouwd, en opent daarna waarschijnlijk in april.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.