In een duin bij de haven van Scheveningen is een parkeergarage gebouwd. Aan deze kant van de kustplaats was nog geen grote overdekte parkeergarage te vinden. Op de duin en de garage komen nog kiosken met winkels.

Aan het begin van de Strandweg aan het noordelijk havenhoofd is een duin afgegraven. Daarvoor is 130.000 kubieke zand afgevoerd. Toen is de parkeergarage gebouwd en daarna is een deel van het zand weer teruggestort waardoor de nieuwe Q-park parkeergarage in de duin is komen te liggen.

Tarief

Q-park Strandweg is heel de dag en nacht geopend. De parkeergarage telt drie verdiepingen en er zijn 750 openbare parkeerplekken waarvan er twintig een laadpaal hebben. Je betaalt per 21 minuten ( of een gedeelte hiervan) 1,50 euro. Dus voor een uur (tot 63 minuten) ben je 4,50 euro kwijt.

Lees hier meer:

Comments are closed.