Internationale vrouwendag, vrijdag 8 maart, is een dag om vrouwen eens lekker te verwennen. Jammer genoeg kan niet elke vrouw in Den Haag zich die luxe permitteren. De Kessler Stichting zet daarom vrouwen uit de maatschappelijke opvang voor dak- en thuislozen in het zonnetje door ze een lekkere verwendag te geven.

Honderd vrouwen uit de opvang in Den Haag worden in maart verwend tijdens een heerlijke beautydag, maar daarvoor zijn nog wel vrijwilligers nodig.

Zo help je mee

De Kessler stichting is nog op zoek naar kapsters, manicures, pedicures, schoonheidsspecialistes en visagistes die zich (een deel van) die dag vrijwillig willen inzetten en de dames willen verzorgen. Wil en kun je helpen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Verder mogen ze kleding uitzoeken van de vintage kledingwinkel Pakkie Deftig en krijgen ze aan het eind van de dag een tas vol verzorgingsproducten. De Kessler stichting is nog volop bezig met het inzamelen van benodigdheden voor de goodiebag die aan 250 vrouwen in de maatschappelijke opvang worden overhandigd. Hierin zitten voornamelijk verzorgingsproducten. Voor veel vrouwen is het kopen van deze producten niet vanzelfsprekend. Er wordt nog gezocht naar bedrijven die deze producten willen schenken.

Voor meer informatie over aanmelden of doneren kijk op de website van Haagse Vrouwendag.

Lees ook…

Comments are closed.