Leerlingen worden in een taxibusje naar school gebracht. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Arie Kievit

Vervoersbedrijf Van Dijk gaat in de gemeente Land van Cuijk bepaalde ochtendroutes in het leerlingenvervoer, tot aan de zomervakantie, structureel navolgend rijden. Door leerlingen op vaste momenten te laat op school te laten komen, hoopt het gemeentebestuur meer duidelijkheid en structuur creëren voor leerlingen, ouders en de scholen.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.