Bankhangen is uit den boze! De voorjaarsvakantie staat voor de deur en dat betekent: tijd om op avontuur te gaan. In Den Haag vind je op tien verschillende culturele locaties, in alle wijken, het ‘Krokus Kabaal’ theaterfestival. Dit is hét festival voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Van zaterdag 17 februari tot en met zondag 25 februari zetten de Haagse Cultuurankers hun deuren open voor workshops, theater- en dansvoorstellingen. Lees gauw verder wat er allemaal te doen is en reserveer je kaartjes tegen een kleine vergoeding of zelfs gratis bij de bibliotheken.

Programma voor heel klein tot groot

Krokus Kabaal is er voor alle kinderen in Den Haag, vanaf 6 maanden tot en met 12 jaar. Er zijn verschillende voorstellingen op meerdere locaties. In elke buurt is dus iets moois te doen en te zien.

Bij de Cultuurankerbibliotheken – in Loosduinen, Nieuw Waldeck, Leidschenveen en Ypenburg – is de toegang helemaal gratis. Bij de overige locaties varieert de prijs voor een toegangskaartje van 3 euro tot maximaal 8,50 euro. Ooievaarspashouders krijgen 50 procent korting.

Lees verder onder de foto >

De voorstelling Tonky & Jack (4+) zie je bij Muzee | Foto: Willem Visser

Van ‘Baard’ tot ‘&Julia de musical’

Wat je kan verwachten? Wat denk je van de voorstelling Baard (6+) bij theater De Regentes, over plukken haar op je bovenlip, dons op je wangen en een touwenbos aan je kin. Waarom dragen volwassen mensen eigenlijk baarden?

Ook leuk: &Julia de musical (6+) bij Bibliotheek Nieuw Waldeck en Leidschenveen. Het meest bekende meeslepende liefdesdrama van Shakespeare ooit, nu eindelijk gebracht als prachtige musical. Laat je verrassen! Met de allerkleinsten ga je naar Molletje Bim (2+) bij het Laaktheater, over een slim en opgewekt molletje dat heel graag zou leren vliegen. Of geniet van de voorstelling Tonky & Jack, Groetjes uit Strandwijk aan Zee (4+), bij Muzee.

Liever iets actievers? Neem dan deel aan de workshop Rapper in 1 dag (8+) bij Theater en Filmhuis Dakota. Misschien bestormt jouw kind later wel de hitlijsten met zelfgemaakte tracks! Ook bij theater De Vaillant kun je actief aan de slag tijdens het Krokus Kabaal festival en bij Podium NOORD zijn workshops er na de voorstellingen.

Lees verder onder de afbeelding >

Krokus-Kabaal-2024
Beeld: Krokus Kabaal

Reserveer nu!

Hieronder vind je de locaties van de verschillende voorstellingen:

  • Bibliotheek Leidschenveen en Ypenburg
  • Bibliotheek Loosduinen en Nieuw Waldeck
  • Laaktheater
  • Muzee Scheveningen
  • Podium NOORD
  • Theater en Filmhuis Dakota
  • Theater De Regentes
  • Theater De Vaillant

Check snel het volledige programma van Krokus Kabaal. Hier reserveer je ook jouw kaartjes. Een ding is zeker: je vervelen hoeft deze voorjaarsvakantie écht niet!

Author

Comments are closed.