Den Haag is eigenlijk best een romantische stad met mooie plekken zoals de Lange Poten en de Passage. Er zijn genoeg cafés en restaurants voor een liefdevolle date. Wij zijn op zoek gegaan naar iets bijzondere uitjes. Je kunt bijvoorbeeld een tocht met love boat maken of de haagse toren beklimmen en met je lief genieten van het uitzicht. Bekijk hier onze datetips voor valentijnsdag 2024 in Den Haag.

Romantisch boottochtje

Op 14 februari ( en 10 en 11) kun je op de love boat van de Willemsvaart stappen. De vaart begint bij de Poolsterstraat en je bepaalt zelf hoe laat je romantische tocht begint. De vaart duurt 55 minuten en je betaalt 35 euro per persoon. Voor meer informatie kijk op de website van de Willemsvaart.

Willemsvaart. Foto indebuurt

Amore op de toren

Verras jouw Valentijn met een rondleiding in de iconische Haagse Toren midden in de historische binnenstad van Den Haag. Je beklimt de 288 treden hoge toren (geen zorgen, niet in één keer!) waar een gids je onderweg verhalen vertelt van de toren.

Tijdens deze speciale valentijnstour drink je het Haags likeurtje ‘volmaakt geluk’ van Van Kleef en gaat iedereen volmaakt gelukkig naar huis met een mooie roos.

De tour begint om 19.30 uur en duurt een uur, je betaalt 12,50 euro per persoon en boeken kan via de website van de Haagse Toren.

Haagse Toren, Grote Kerk Den Haag
Haagse Toren, Grote Kerk Den Haag

Gratis patat

Wat is er romantischer dan op Valentijnsdag met je date in de rij te staan voor een gratis patatje? Bram Ladage geeft op de dag van de liefde gratis zakken patat weg, aan stelletjes en ook singles.

Op woensdag 14 februari kun je tussen 12.00 en 14.00 uur bij Bram Ladage aan de Spuistraat en de Haagse Markt een gratis zak patat halen.

Valentijnsactie van Bram Ladage. Foto PR

Valentijn filmavond

Bij strandtent Hartbeach kun je Valentijnsavond op 13 februari vieren met een filmavond. Er staat een valentijns klassieker op het programma en daarbij is er popcorn en zijn er drankjes. Ook kun je pizza bestellen voor de helft van de prijs. De filmavond begint om 20.30 uur bij Hartbeach aan de Strandweg 4. Entree is 7,50 euro inclusief een drankje en popcorn. Een plekje reserveren kan via hartbeach.nl.

hartbeach
Foto: Hartbeach

Lees ook…

Comments are closed.