Het Malieveld is natuurlijk een prachtig groen veld, waar je lekker kunt hardlopen of wandelen. Maar eens in de zoveel tijd vind je er een circus, kermis of festival en héél sporadisch staat er een groot concert. Toch zijn er flinke plannen om meer concerten plaats te laten vinden, wie wil jij hier graag zien (en horen)?

Dat de Tong Tong Fair vanaf 2025 plaats moet maken voor geplande concerten en evenementen op het Malieveld, kwam hard binnen bij de organisatie. Ook voor dit jaar waren de plannen er al om het Indische evenement niet op het bekende Haagse veld plaats te laten vinden, door grootste plannen met concerten.

Concert op het Malieveld

Al sinds het bericht naar buiten kwam dat vanaf de zomer van 2024 verschillende concerten gepland staan, neuzen wij de concertagenda’s af. Maar tevergeefs. Nergens is te vinden wie er op komen treden en niemand die het ons zeggen kan. Dan maken we zelf wel een wensenlijstje. Met jouw hulp.

Suzan & Freek, Britney, Justin, Lil Kleine of toch maar weer Anouk of Cirque du Soleil? Wie hoort er volgens jou op het Malieveld thuis?

Heb jij een topidee wie of wat we op het Malieveld moeten zien komend jaar? Stuur ons een mail via [email protected] (onder vermelding van ‘Malieveld’) en wellicht komt jouw idee voorbij in ons overzichtsartikel. En dan maar hopen dat iemand die de programmering verzorgt van het Malieveld, jouw idee zo goed vindt, dat het nog uitgevoerd wordt ook!

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.