Dille & Kamille bestaat 50 jaar. Daarom komt de winkel met een echte Haagse beker. Leuk voor je eigen verzameling of om een andere Hagenaar cadeau te doen. Op naar het Noordeinde dus!

Op de porseleinen mok staat de voorgevel van het Dille & Kamille-pand in Den Haag. ”Deze is nagetekend en vervolgens afgedrukt op de mok”, vertelt een medewerker. De vorm is afgeleid van het bekende papieren bekertje, zoals je op de foto ziet.

Scoren maar

Kan deze porseleinen mok niet ontbreken in jouw vitrinekast? Loop dan langs Dille & Kamille in Den Haag en zorg dat je 6,95 euro op je rekening hebt staan. Je vindt de mokjes helemaal achterin de winkel.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Anderen lezen nu

Vier Chinees Nieuwjaar in Den Haag: deze acties en events wil je niet missen

Lees meer

Comments are closed.