Vanaf mei 2024 is de musical Frozen in het Afas Circustheater op Scheveningen te zien en een van de hoofdrollen wordt vertolkt door een dame uit de buurt. Nienke Latten speelt Anna en zij komt uit Voorburg: “Ik was tot tranen geroerd toen ik Anna in ijs zag veranderen”.

Musicalacteurs Vajèn van den Bosch (25) en Nienke Latten (28) staan vanaf 31 mei op het podium op Scheveningen. Wie de rollen van Kristoff, Hans, Olaf en Sven spelen wordt op een later moment bekendgemaakt.

Dit zijn Anna en Elsa

De Voorburgse Nienke speelt Anna. Ze is niet onbekend met een rol als prinses, ze speelde namelijk al eerder Jasmine in de musical Aladdin en prinses Mira in de musical One. Nienke en haar collega Vajèn hebben de musical Frozen in Hamburg gezien, nog voordat ze zelf wisten hier in Nederland mee te spelen. “Ik weet wel dat ik tot tranen was geroerd op het moment dat ik Anna in ijs zag veranderen” aldus Nienke tegen onze collega’s van AD.

Vajèn van den Bosch trekt straks de blauwe jurk van ijskoningin Elsa aan. Zij komt uit Oijen en zong op haar tiende al in de musical The Sound of Music, in 2012 stond ze in de finale van The Voice kids en nu is ze te zien als Jane in de musical Tarzan (in Stuttgart). “Het was altijd mijn droom om in een Disney-productie te spelen, want bij ons thuis was het altijd Disney, Disney en nog eens Disney”, aldus Vajèn.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.