De Haagse weekendagenda staat vol met leuke uitjes. Ga je dansen op een Caribbean feest, juichen bij een voetbalwedstrijd van ADO of winkelen tijdens vintage kilo sale? Het kan allemaal en nog veel meer. Check hier de weekendtips.

Lovumba Ritmo Latino

Op vrijdag 9 februari van 20.30 tot 02.30 uur vindt Lovumba Ritmo Latino plaats bij Hofhouse in Den Haag. Onder het genot van een cocktail luister je naar salsa, reggaeton, merengue, bachata en andere zwoele Caribbean tunes.

Tickets kosten 19,95 en je koopt ze hier.

Vintage kilo sale

Wil je een hele nieuwe garderobe? Ga je voor een andere stijl? Of heb je gewoon even zin om flink te shoppen, maar wel duurzaam? Dan hebben wij een leuke tip. Zaterdag 10 februari is er in Den Haag een vintage kilo sale.

Lees hieronder meer over dit uitje:

Grauzone Festival

Zin in een weekend vol muziek, kunst en film? Ga dan naar het Grauzone Festival 2024 bij Paard. De line-up van het festival is een mix van jong talent en gevestigde namen. Van de dromerige psychgitaren van Ghostwoman tot de betoverende klanken van Drab Majesty, het evenement heeft voor ieder wat wils.

Grauzone Festival duurt van vrijdag 9 februari tot zondag 11 februari. Veel van de kaartjes zijn al uitverkocht, maar er zijn nog enkele tickets (23 euro) over voor het vrijdag- en zaterdagavondprogramma van 00.00 tot 05.00 uur.

ADO Den Haag vs FC Den Bosch

Voetbalfanaten opgelet! Zondag 11 februari speelt ADO Den Haag in ons eigen stadion tegen FC Den Bosch. Voetbal, een pilsje en heel hard juichen: niks is beter dan dat, toch? De wedstrijd begint om 12.15 uur en tickets zijn hier verkrijgbaar.

Holland Dance Festival

Van woensdag 24 januari tot zaterdag 17 februari staat Den Haag in het teken van dans tijdens het Holland Dance Festival. Verwacht verschillende voorstellingen, zoals het Gala de Future of Dance in Amare, en interessante stukken bij het Korzo Theater. Ontdek de wereld van internationale dans en geniet van het programma in de Haagse sfeer.

Voor tickets en het programma, klik hier.

The Hague Highlights

Jaarlijks staan gebouwen in het centrum van Den Haag letterlijk in de spotlights tijdens The Hague Highlights. Tekeningen en films worden tijdens dit evenement geprojecteerd, wat er heel kleurrijk uitziet. Normaal gesproken worden er tijdens The Hague Highlights verschillende bijzondere locaties verlicht, dit jaar is gekozen voor maar één gebouw: museum Escher in Het Paleis aan het Lange Voorhout.

Tot en met zaterdag 10 februari bewonder je gratis het lichtkunstwerk Kleur de stad.

The Hague Highlights 2024. Anne Reitsma Fotografie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Deze winkels in het Haagse centrum zijn voorlopig gesloten voor een verbouwing

Lees meer

Comments are closed.