Het nieuwe jaar is al begonnen, maar dat vier je gerust nog een keer. Op 10 februari begint namelijk het Chinees Nieuwjaar dat deze keer in teken staat van de draak. Je viert het in Den Haag met de traditionele leeuwendans én mooie acties bij Amazing Oriental!

Op het programma voor dit jaar staan meerdere evenementen en toffe acties om het jaar van de draak te vieren. Reden genoeg om deze dagen bij Amazing Oriental langs te gaan. Check de agenda voor alle evenementen en acties bij de winkel in jouw buurt!

Chinees Nieuwjaar bij Amazing Oriental

De leeuwendans hoort absoluut bij het Chinees nieuwjaar en wordt dan ook in verschillende winkels uitgevoerd tussen 10 en 21 februari. Dat zijn niet de enige evenementen waar je bij wil zijn! Er zijn daarnaast kookdemo’s en proeverijen bij Amazing Oriental in Den Haag. Als klapper op de vuurpijl kun je je naam in het Chinees laten kalligraferen. Tof!

Lees verder onder de foto’s >

Geluksknuffels en 3D draak

Naast evenementen rondom Chinees Nieuwjaar heeft Amazing Oriental verschillende acties. Scoor bijvoorbeeld de geluksknuffels Aiden en Kaida. Die zijn om verliefd op te worden! Om een van die schattige, groene draakjes mee naar huis te kunnen nemen, hoef je alleen maar voor 30 euro boodschappen te doen bij Amazing Oriental. Wil je ze allebei in huis halen? Kaida wordt pas uitgedeeld als Aiden op is. Goed om te weten: je krijgt één knuffel per klant.

Ook leuk: je eigen 3D draak maken! Koop minimaal vijf geselecteerde Chinees Nieuwjaar producten en krijg het bouwpakket in de winkel. Je herkent de producten aan de speciale rode kaartjes op de schappen. Wees er wel op tijd bij, want op = op!

Recepten voor Chinees Nieuwjaar

Wil je zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk met de traditionele Chinese nieuwjaarsrecepten, waarvoor je alle ingrediënten scoort bij Amazing Oriental. Kom je er toch niet helemaal uit, laat je dan vooral inspireren door de kookdemonstraties tijdens Chinees Nieuwjaar in de winkel in Den Haag.

Alle evenementen

Genoeg redenen om (weer) eens een bezoekje aan Amazing Oriental in Den Haag te brengen dus! Check de data voor alle evenementen bij jou in de buurt en vier het Chinees Nieuwjaar!

Author

Comments are closed.