Wil je een hele nieuwe garderobe? Ga je voor een andere stijl? Of heb je gewoon even zin om flink te shoppen, maar wel duurzaam? Dan hebben wij een leuke tip. Dit weekend is er in Den Haag een vintage kilo sale.

The vintage rebel houdt zaterdag 10 februari van 11.00 tot 16.00 uur een kilo sale in The Social Hub aan de Hoefkade 9.

Kledingbeurs

Op de kledingbeurs wordt tweedehandskleding verkocht van jasjes tot spijkerbroeken, allemaal voor de winter. En deze reken je niet af per stuk, maar per kilo. Wat het dan kost? 25 euro per kilo. Entree voor de beurs is gratis.

Lees ook…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Deze winkels in het Haagse centrum zijn voorlopig gesloten voor een verbouwing

Lees meer

Comments are closed.