Naast de mega bioscoop in Ypenburg opent dit voorjaar het nieuwste restaurant van De Beren. Op dit moment wordt er nog flink geklust, de precieze openingsdatum is daarom nog niet bekend. Maar ergens vanaf dit voorjaar kun je voor of na de film bij De Beren terecht.

In 1984 werd het eerste Beren restaurant, of beter gezegd eetcafe, geopend in Rotterdam. Inmiddels zijn er vijftig Beren restaurants in Nederland en dertig bezorgrestaurants.

Mega bioscoop

Het duurde lang voor de mega bioscoop, langs de A12 af was. 2017 begon de bouw en in april 2023 werd het complex eindelijk geopend. In deze bioscoop zijn onder andere relaxt seats die je kan verstellen en waarbij je een eigen tafeltje heb voor je hapje en drankje. Eind van het jaar ontving het filmtheater de 500.000 bezoeker en was daarmee de best bezochte bioscoop van Den Haag en stond in de top 3 van Nederland.

Lees meer…

Comments are closed.