De Haagse binnenstad is volop in beweging. De komende tijd staan er weer leuke winkel- en restaurantopeningen op de agenda. Februari lijkt de maand voor bestaande winkels om de boel klaar te maken voor het nieuwe winkelseizoen en dat betekent dat er een aantal tijdelijk gesloten zijn.

We Are Labels

In de Passage is modezaak We Are Labels tijdelijk gesloten voor een verbouwing. Hoe lang die precies gaat duren is onbekend.

Foto indebuurt

Nespresso

Voor koffiecupjes van Nespresso zit je goed bij de winkel op de hoek van de Passage met de Spuistraat. De grote winkel wordt nóg groter en lijkt zelfs een nieuwe ingang te krijgen. Tot de heropening ben je welkom in een klein gedeelte van de winkel die toegankelijk is via de Passage.

Foto indebuurt

Holland & Barrett

Een flinke verbouwing van de winkel van Holland & Barrett aan de Spuistraat is geen ramp, want een stukje verderop (in de Venestraat) vind je de andere winkel van deze keten. Na de verbouwing gaat dit filiaal weer open op zaterdag 9 maart.

Foto indebuurt

PAUW

Aan het Noordeinde zijn twee filialen van damesmodezaak PAUW te vinden. Op nummer 17 is de winkel nog open, terwijl aan de overzijde van de straat op nummer 42 de winkel wordt vernieuwd.

Foto indebuurt

Bershka

Nog maar net verbouwd met hippe zelfscankassa’s en andere technische snufjes, toch is Bershka aan de Grote Marktstraat alweer dicht voor een verbouwing.

Op 7 maart gaat de winkel weer open en tot die tijd kun je terecht bij Westfield Mall of the Netherlands.

Foto indebuurt

Hunkemöller

Niet dicht, al lijkt het wel zo, is lingeriezaak Hunkemöller aan de Spuistraat. De pui wordt flink onder handen genomen waardoor de etalage tijdelijk niet te zien is door hoge schotten. Maar de winkel is gewoon open.

Foto indebuurt

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Nieuwe in Den Haag: L'Amour Toujours

Anderen lezen nu

Nieuw in Den Haag: sfeervolle future bistro & café L’Amour Toujours in Zeeheldenkwartier

Lees meer

Author

Comments are closed.