De afgelopen jaren was Den Haag goed vertegenwoordigd bij de nominaties van de 3FM awards. Goldband, Prins S. En De Geit en Son Mieux hebben al een 3FM award op de schoosteenmantel staan. Welke (Haagse) band valt er dit jaar in de prijzen? De show is 21 maart in Paard.

Het programma van de 3FM award show is bekend. De uitreiking is weer in Paard in Den Haag en er zijn optredens van DI-RECT, Douwe Bob, Roxy Dekker en The Indien.

Stemmen

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen die door het publiek gekozen worden. Vanaf donderdag 15 februari kun je stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer.

Daarnaast reikt de zender de Schaal van Rigter uit, dé 3FM award voor het meest gedraaide Nederlandse nummer op 3FM van het afgelopen jaar. Vorig jaar mocht Son Mieux de award in ontvangst nemen voor het nummer ‘Multicolor’. Wie de Schaal van Rigter dit jaar in ontvangst neemt, maakt 3FM nog voor de 3FM Awards bekend.

Tickets uitreiking

Donderdag 2 maart worden de popprijzen van 3FM uitgereikt in Paard en daar kun je bij zijn. Een kaartje kost 13,95 euro en bestellen kan via de website van 3FM.

3 FM awards poster

De 3FM Awards zijn via 3FM, 3FM.nl en NPO Luister te volgen. Beelden van de show zijn na afloop terug te vinden op de online kanalen van 3FM

Lees ook…

Comments are closed.