Voor échte fans van Pokémon is het natuurlijk al lang bekend: Den Haag was en is de Pokémonhoofdstad van Nederland. Is de liefde voor het gele pluizenbeest Pikachu wat ingezakt? Binnenkort kun je een heel bijzondere verzamelkaart scoren bij Haagse winkels.

Voor mensen die geen Pokémon Go meer spelen, maar vooral geïnteresseerd zijn in kunst; je hebt vast gehoord van de hype die ontstond in het Van Gogh museum in Amsterdam toen zij een samenwerking met Pokémon aangingen. Goed nieuws; de bijzondere kaart is binnenkort verkrijgbaar bij een aantal Haagse winkels.

Speciale Pokémonkaart Pikachu

Vanaf zaterdag 10 februari kun je de kaart, die inmiddels online voor bedragen tot 300 euro wordt verhandeld, waar Pikachu met een grijs vilten hoed is afgebeeld gratis weggegeven. Mits je een aankoop doet bij Intertoys of MediaMarkt.

De kaart werd vorig jaar uitgebracht in het kader van een samenwerking met het Van Gogh Museum in Amsterdam, maar het museum stopte met de uitgifte ervan nadat er door de populariteit van de kaart onveilige situaties ontstonden, schrijft het AD.

Bij aankoop van…

De kaart, die is geïnspireerd op het schilderij Zelfportret met grijze vilthoed van Vincent van Gogh, is niet te koop, maar wordt cadeau gegeven bij aankoop van andere artikelen uit de Pokémon Trading Card Game (TCG).

Het minimale aankoopbedrag voor dit cadeau bedraagt 29,99 euro. Zolang de voorraad strekt, geldt dat er één kaart per persoon verkrijgbaar is. In Den Haag krijg je de kaart komende week bij Intertoys en MediaMarkt waar artikelen van TCG worden verkocht.

Intertoys Frederik Hendriklaan

Frederik Hendriklaan 114, 2582 BG Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Intertoys Speelgoedwinkel – Spuistraat

Spuistraat 31b, 2511 BC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Mediamarkt Mall of the Netherlands

Liguster 102 2262 AC , 2262 AC Leidschendam

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.