Acda en de Munnik openen deze zomer Live on the Beach op Scheveningen. Het duo is vorig jaar weer samengekomen en heeft toen meerdere reünie-concerten gegeven. Dat was een groot succes, dus ze spelen nog een keertje op het strand.

Donderdag 29 augustus is het eerste Live on the Beach concert van het jaar. De namen van de andere concerten, op vrijdag en zaterdag, worden later bekendgemaakt.

Nederlandse avond

Organisator Arwin Touw: “We zijn blij dat we Acda en de Munnik op het Live on the Beach podium hebben kunnen krijgen. Dit kan dan ook niet anders dan één groot feest worden!” In het voorprogramma van die avond staat Van Dik Hout,

Tickets

Een kaartje voor de Nederlandse avond kost 60 euro. De ticketverkoop begint vrijdag 9 februari 10.00 uur op liveonthebeach.nl.

Lees ook…

Comments are closed.