Wekelijks zet indebuurt Den Haag een asieldier in het zonnetje. Deze week is het ‘Huzzah Vocaal’ die een baasje zoekt.

Huzzah vanuit het asiel: ‘Ze noemen me hier ‘Vocaal’. Ik weet niet wat dat precies inhoudt, maar ik denk dat ze bedoelen dat ik goed kan zingen.

Ik kom van de straat

Ik ben een kerel van acht jaar en kom van de straat. Ben dus wel gewend om de ruimte te hebben en dat wil ik graag zo houden. Zowel letterlijk als figuurlijk. Maar ik ben dol op gezelligheid hoor, een beetje aanspraak is nooit weg. Ik heb al wat levenservaring en weet wel wat goed voor mij is. Als je iets van mij wil, moet je het toch op de juiste manier aanpakken zodat ik mee doe, zo niet dan kan ik nog wel eens slaan of bijten. Sorry. Samenwonen met een andere kat of kleine kinderen is niets voor mij. Het huis, tuin en personeel heb ik graag voor mezelf.

Welke lieve kattenfan ziet mij wel zitten en is ervan overtuigd dat wij het samen gaan rooien? (Een perfecte match noemen ze dat hier). Stuur dan snel een mail naar [email protected] en vertel iets over jezelf, je woonsituatie, ervaring met katten etc. Vergeet je telefoonnummer niet.

O ja, even nog… ik eet speciale brokjes voor mijn blaas. Wil je mij die ook geven?

Stichting Haags Dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.