Voor het vierde jaar op rij keert de concertreeks Zuiderpark Live terug naar het Zuiderparktheater in Den Haag. Even geleden zijn er al een aantal supertoffe acts voor de concerten van 2024 bekend gemaakt. Nu hebben we weer een reeks nieuwe namen voor je!

Zuiderpark live bestaat uit een reeks concertavonden van mei tot en met september. Er zijn nu al twaalf bevestigde shows en dat worden er in totaal zo’n twintig. Van Nederlands talent tot internationale hoogstandjes en van lekkere meezing-pop tot alternative rock: er staat van alles op de planning. Ontdek het programma hier.

Lees verder onder de foto >

Greenhouse talent Zuiderpark live
Foto: Charles Batenburg

De nieuwste acts voor 2024

Aanvullend op al aangekondigde acts als Fun Lovin’ Criminals en de Edwin Evers Band zijn er nu nog meer toffe namen bijgekomen zoals:

  • Diggy Dex
  • S10
  • Floor Jansen
  • Pink Project

De coverband Rumours of Fleetwood Mac heeft ook nog een extra show aangekondigd. En dit is nog niet alles, want er komen nog meer toffe acts aan later in het jaar. Daar zit waarschijnlijk nog meer internationaal talent tussen.

Lees verder onder de foto >

Greenhouse talent Zuiderpark live
Foto: Charles Batenburg

De eerste editie van Zuiderpark Live was in 2021. Sindsdien is het alleen maar leuker, mooier en groter geworden. Er is heerlijk eten en drinken, een divers programma zodat er voor iedereen iets leuks tussen zit en dat allemaal op een prachtige plek. Want welke andere stad kan nou zeggen dat ze een openluchttheater middenin een bruisende wijk hebben?

Kom je ook?

Wil jij ook een avond genieten van mooie muziek en een goede sfeer in de open lucht? Boek nu je ticket en kom naar Zuiderpark Live.

Author

Comments are closed.