Na een jaar verkopen aan de Lange Poten moet vintagewinkel Kilo Kilo weer vertrekken, nieuws dat bij sommige medewerkers rauw op hun dak valt; “Vorige week kwamen ze ineens de zaak opmeten, Paagman verhuist hier blijkbaar naartoe”, aldus een medewerker.

Boekhandel Paagman kwam afgelopen week met het nieuws dat zij van de Lange Poten  41 verhuizen naar nummer 13 in dezelfde straat. Einde van de zomer gaan ze daar open.

En kilo Kilo dan?

De vintage kledingwinkel Kilo Kilo opende eind mei 2023 aan de Lange Poten. We kennen het concept al langer omdat er regelmatig kledingbeurzen zijn van Kilo Kilo waarbij vintagekleding per kilo wordt verkocht.

De medewerkers in de winkel wisten nog maar net van de verhuizing, maar het hoofdkantoor kan ons wel meer vertellen: “Op dit moment weten we de exacte sluitingsdatum nog niet. Wel kan ik verzekeren dat we in ieder geval tot medio mei aan de Lange Poten zitten. We zijn hard op zoek naar een nieuwe locatie in het centrum van Den Haag.”

Lees ook…

Comments are closed.