Iedereen heeft wel wat met Lego. Met de gekleurde steentjes een bouwwerk in elkaar knutselen of dure bouwsets verzamelen; jong of oud is er mee bezig. Nu kun je, speciaal voor Valentijn gratis Lego bouwen (en houden).

In de Legowinkels aan de Spuistraat en in Westfield Mall of The Netherlands kun je gratis een hartje in elkaar komen zetten die je mee naar huis mag nemen om toe te voegen aan je verzameling.

Gratis Legobouwset én kaarten

Op maandag 12 en dinsdag 13 februari kun je in de Legowinkels een rood met wit legohartje komen bouwen. Extra leuk is dat deze bouwsets niet te koop zijn. Maandag kun je tussen 10.00 en 12.00 uur komen bouwen en dinsdag tussen 12.00 en 14.00 uur.

De tekst gaat verder onder de foto >>>

Beeld: Lego

Ook kun je bijzondere Lego-valentijnskaarten scoren. Ook gratis! Het setje van vier kaarten kun je bij de twee winkels ophalen op 5, 6, 12 en 13 februari. Let op, voor het bouwsetje, als de kaarten geldt: op is op.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.